Αρχική Σελίδα

Shenzhen Nanbin Fashion Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το κοβάλτιο Nanbinfashion Shenzhen, ΕΠΕ, είναι κύριοι διεθνείς κατασκευαστής & προμηθευτής του εκπαιδευτή μέσης, εξαρτήματα εκπαιδευτών μέσης, κορσές, διαμορφωτής σωμάτων, λεπτά προϊόντα. Έχουμε περισσότερα από 300 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου. Η επιχείρησή μας έχει αφιερωθεί στις επαγγελματικές μορφές προσαρμογής και καλύτερες ποιότητας και σχεδίου ανεφοδιασμού από την καθιέρωσή της. Καλούμε ένα εργοστάσιο κλάδων Co. Dongguan Nanbinfashion, ΕΠΕ, το οποίο βρίσκεται στη donguan επαρχία χρησιμοποιώντας τις ράβοντας μηχανές και τις επαγγελματικές διαδικασίες για να παραγάγει τον εκπαιδευτή μέσης, αλλά όχι μόνο αυτό εμείς χρησιμοποιεί επίσης τους πεπειραμένους εργαζομένους για να παρέχει το καλύτερο ποιοτικό προϊόν στους πελάτες μας επίσης.

Η μεγάλη αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τον πελάτη μας να γίνει μεγάλο, «η εστίασή σας, η εστίασή μας», βοηθά κάθε κυρίες στον κόσμο για να είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Πιστεύουμε «τον πελάτη πρώτα, ποιότητα πρώτα» μαζί με την υπηρεσία excellet, γρήγορη παράδοση και το managent σύστημα καλής ποιότητας, έχει καθιερώσει την καλή συνεργασία με τους ευρωπαϊκούς, αμερικανικούς, ασιατικούς και πελάτες της Μέσης Ανατολής.

Έχουμε το πρόσωπο περισσότερων από 30 πωλήσεων, το cWho είναι επαγγελματική, ενεργός, θερμή και σκληρή εργασία με τη γρήγορη απάντηση.

Ο χονδρικός ιστοχώρος προϊόντων μας είναι κατάλληλος για τη μικρή & μέση χονδρική επιχείρηση, αγοράζοντας από τον ιστοχώρο μας. Η υπηρεσία cOem που χαιρετίζονται, η ιδιωτική ετικέτα και το σχέδιο συνήθειας είναι επίσης διαθέσιμες.

Έχουμε περισσότερους από 10 έμπειρους σχεδιαστές, οι οποίοι σχεδίασαν ήδη τις δημοφιλείς μορφές και μπορούν να δεχτούν το cOem, διαταγές ODM. Θησαυρός το κάθε μας ανατροφοδοτούμε από κάθε πελάτη και θα συνεχίσουμε την άριστη υπηρεσία για να κάνουμε κάθε πελάτες να αισθανθούν ικανοποιημένους.

Επιχείρηση NANBIN που ανυπομονεί ειλικρινά να συνεργαστεί με σας βασισμένους στο αμοιβαίο όφελος. Win-Win στο μέλλον.

 

Κίνα Shenzhen Nanbin Fashion Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Shenzhen Nanbin Fashion Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Shenzhen Nanbin Fashion Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Shenzhen Nanbin Fashion Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα Shenzhen Nanbin Fashion Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

 

 

 

 

 

 

 

Το κοβάλτιο μόδας Nanbin Shenzhen, .ltd που βρίσκεται το 2015, NANBIN είναι κύριοι διεθνείς κατασκευαστής & προμηθευτής των εκπαιδευτών μέσης, εξαρτήματα εκπαιδευτών μέσης, κορσές, διαμορφωτής σωμάτων, λεπτά προϊόντα. Έχουμε περισσότερα από 100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου. Από την καθιέρωσή της, η επιχείρησή μας έχει αφιερωθεί στην επαγγελματική προσαρμογή και παρέχει τις καλύτερες μορφές ποιότητας και σχεδίου.


Καλούμε το εργοστάσιό μας Co. Dongguan Nanbinfashion, ΕΠΕ, το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Dongguan χρησιμοποιώντας τις ράβοντας επαγγελματικές μηχανές και τις έμπειρες διαδικασίες για να παραγάγει τους εκπαιδευτές μέσης.


Τα προϊόντα μας είναι στο υψηλό σημείο της αγοράς, η περισσότερη τιμή λιανικής πώλησης είναι 59.9~99.9USD, το οποίο επιτρέπει ότι έχετε τουλάχιστον ένα περιθώριο κέρδους 120%.
Το Nanbin, κάνει πάντα τον εκπαιδευτή ποιοτικής μέσης.

 

 

 

2014-06

Οργάνωση NANBIN το 2014-5 - 18 Abel μΑ είναι CEO

 

2015-05

Για τον εκπαιδευτή CEO ποιοτικής μέσης που αποφασίζεται στο εργοστάσιο οργάνωσης

 

2018-04

Η ουσία επιχείρησής μας άνω των 100

 

2019-02

Η νέα οργάνωση εργοστασίων μας σε DongGuan

 

2020-05

Η ουσία επιχείρησής μας άνω των 300

 

2021-01

Καταχωρημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας πέρα από 100

 

 

 

Κίνα Shenzhen Nanbin Fashion Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Nanbin

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Nanbin Fashion Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Nanbin Fashion Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Nanbin Fashion Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Nanbin Fashion Co., Ltd. Πιστοποιήσεις